mobilni portal

Moj profil: prijavi se!

Košarica: nakup 0 > 0,00

na blagajno

 
Košarica
Vaša košarica je prazna.

Golica TV

Tone Rus in Fantje z vseh vetrov ponovno vabijo na koncert

08. Dec 2011
Tone Rus in Fantje z vseh vetrov ponovno vabijo na koncert

Decembra 2009 je Novo mesto, oziroma bolje rečeno Športno dvorano Marof, zajela evforija, ki jo lahko občutimo le na redkih koncertih. Vzrok? Ansambel Toneta Rusa in Fantje z vseh vetrov, ki so se ponovno zbrali po več kot desetih letih.

Letos bo koncert ponovno, že tretje leto zapored, in sicer to soboto, 10. decembra ob 19. uri, na že znani lokaciji, v Športni dvorani Marof Novo mesto. Po prejšnjih dveh letih sodeč, bo zagotovo tudi letošnji koncert prava poslastica pred božično-novoletnimi prazniki, ki bo minil v enkratnem vzdušu nabito polne dvorane.

Poleg glavnih dveh akterjev, Ansambla Toneta Rusa in legendarnih Fantov z vseh vetrov, bodo nastopili še Malibu, Iskrice in Mladi Rusi.

Fantje z vseh vetrov so lansko leto posneli tudi skladbo Padajte snežinke bele in da si malo osvežite spomin ter se pripravite na ta dogodek, jo lahko poslušate tudi na naši spletni strani. Prav tako si oglejte videospot Ansambla Toneta Rusa, ki so ga v naši videoprodukciji posneli za čudovit valček Prstan zvestobe.

Avdio


Fantje z vseh vetrov - Padajte snežinke bele

Oceni in povej naprej

Sorodno

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 


1